SPRIDDA SKURAR

Är hemma igen efter några dagar i tydinge med bad och lång fest.Tur man har hemmet så man kan varva ner lite och hämta andan.Samtidigt blir man deprimerad när man åker därifrån(troligen en släng av scisofreni)man är ju verkligen priviligerad som har chansen att vara på två ställen.Tantan sur åka till tydinge,grannarna för sura åka hem,kan det bli bättre. Skall köra ut igen på fredag då det är bikermeeting i tre dagar med öltält och bonnarock,också dans på fredag förståss,där man verkligen känner sej som tupp i hönsagård,eller kanske räv i hönsagård.En sak är säker ,jag drar ner genomsnittsåldern där,men roligt är det. Har nog aldrig blivit så mycket uppbjuden förr.

Dagarna går med en morgonbeer,sol och bad när vädret tillåter det(tur vädret inte har med morgonbeeren att göra)
Grannarna börjar tina upp lite nu när dom vet vem jag är,och det fick dom ju ganska snart klart för sej.Sen är det bara att slappa,men jag tycker det är för lite kompisar som kommer ut och hälsar på,sängplatser finns alltid.Det är bara att komma och sparka på dörren,knacka kan ni ju inte med famnen full av öl? Man får ju som sagt inte roligare än man gör på sej.
Sticker iväg den 16 juli till Holland på en 10 dagars resa,skall verkligen bli kul.Skall öppna dörrarna till coffehousen,mer behövs inte, det slår på utan att man behöver röka,men man får väl prova kaffe och brownie.

Räknar med att vara tillbaka runt den 27 och då blir det full rulle igen,bara hoppas att vädret håller i sej.

Skall försöka uppdatera lite oftare,men har ingen data i tydinge.VÄL MÖTT OCH DAGENS VISDOMSORD

SKALL DU KASTA NÅGOT I ETT GLASHUS,KASTA PAPPER DET SKADAR INGEN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0