SPRIDDA SKURAR

Är hemma igen efter några dagar i tydinge med bad och lång fest.Tur man har hemmet så man kan varva ner lite och hämta andan.Samtidigt blir man deprimerad när man åker därifrån(troligen en släng av scisofreni)man är ju verkligen priviligerad som har chansen att vara på två ställen.Tantan sur åka till tydinge,grannarna för sura åka hem,kan det bli bättre. Skall köra ut igen på fredag då det är bikermeeting i tre dagar med öltält och bonnarock,också dans på fredag förståss,där man verkligen känner sej som tupp i hönsagård,eller kanske räv i hönsagård.En sak är säker ,jag drar ner genomsnittsåldern där,men roligt är det. Har nog aldrig blivit så mycket uppbjuden förr.

Dagarna går med en morgonbeer,sol och bad när vädret tillåter det(tur vädret inte har med morgonbeeren att göra)
Grannarna börjar tina upp lite nu när dom vet vem jag är,och det fick dom ju ganska snart klart för sej.Sen är det bara att slappa,men jag tycker det är för lite kompisar som kommer ut och hälsar på,sängplatser finns alltid.Det är bara att komma och sparka på dörren,knacka kan ni ju inte med famnen full av öl? Man får ju som sagt inte roligare än man gör på sej.
Sticker iväg den 16 juli till Holland på en 10 dagars resa,skall verkligen bli kul.Skall öppna dörrarna till coffehousen,mer behövs inte, det slår på utan att man behöver röka,men man får väl prova kaffe och brownie.

Räknar med att vara tillbaka runt den 27 och då blir det full rulle igen,bara hoppas att vädret håller i sej.

Skall försöka uppdatera lite oftare,men har ingen data i tydinge.VÄL MÖTT OCH DAGENS VISDOMSORD

SKALL DU KASTA NÅGOT I ETT GLASHUS,KASTA PAPPER DET SKADAR INGEN

MIDSOMMAR

Midsommaren är äntligen över. Så mycket stohej för en gammal fruktbarhetsrit,(Gudfader måste ha roligt i sin himmel)
Vi dansar små groder,och tappar ägg,hoppar säck o mycket mer,som en ursäkt att få göra bort oss när vi blir fulla,det behöver jag ingen ursäkt för.Jag själv dansar som en groda,tappar mitt legg och spyr i en säck(likheten är slående).
Varför ha speciella dagar för festande? det kan man väl göra när som helst? livet är ju en evig fest. Och dans runt stången hoppas man ju alltid på.

Nu har jag äntligen blivit färdig att byta tillbaka mitt efternamn. Dom flesta känner mej ju inte under något annat.Känns skönt att få tillbaka sin identitet,sen under ytan kan man ju vara vem som helst. Jag är både lång och snygg,men bara i mina egna ögon(ni kan också skaffa en sådan spegel)

Imorgon skall jag genomgå en hjärtundersökning,så det finns ändå fast några tycker jag är hjärtlös. Undersökningen tar 2 dagar,och jag skall bära en blodtrycksmätare,som mäter varje 20:e minut,hela tiden. Då sticker nog trycket upp när man sitter och tar i.
Allt är säkert bra och jag har stora förhoppningar att få vara hjärtlös i många år till.

Min lille son har fått svamp i munnen och har väldiga obehag. Fan vad man är maktlös när dom små lider,skulle gärna ta på mej det själv om det gick.  Ha det   DAGENS VISDOMSORD     Glöm inte att fälla upp locket innan du sätter dej

FRIA TANKAR

Hemma igen efter en vild gårdag.Gamlingen tåler faktiskt inte mycket numera,däckade vid 10,(skönt för dom andre).
Lika bra att be om ursäkt,ifall jag gjort något(det man inte kommer ihåg ,har aldrig hänt,eller?) Mina kära kom ut och hälsade på,men stannade inte över natten,som man kan förstå.Hon har verkligen en ängels tålamod,och det behövs nog med mej.Tror dom flesta som känner mej håller med.
Men jag skall chocka alla och inte dricka något till midsommar,(jag blir det säkert.)Man måste ju chansa någon gång och se om man kan ha roligt ändå.50-50 kanske.
Igår samlades en massa veteranbilar i tydinge,tur det finns entusiasster som håller dom i skick. Jag har själv en som håller mej i skick,efter varit ute på egen hand.Vems hand skulle man annars varit ute på? Hade jag varit ute på grannens hand hade han säkert blivit förbannad. Mycket konstigt det finns att spåna på,som att ta i vacker hand, med dom händerna skulle man ju aldrig ta någon i hand. Man kan hälsa på många sätt,som hundarna t.ex lukta varandra i skrevet.
Mycket pryl hade man fått,men kanske lite skoj också? Tycker man sen illa om någon kunde man ju pinkat på skorna.
Nej nu får det vara nog för idag. Väl mött  DAGENS VISDOMSORD   Börja inte banta innan du ätit dej mätt

FRITT FLYTANDE FUNDERINGAR

Har fått god respons för mina funderingar.Gör det ännu roligare att skriva.
Tänk vilken förmån att få sitta så här och spåna bara,om absolut om ingenting,(hoppas jag inte får någon reprimand för att jag använder absolut).Just nu väntar jag på ,in syster,som skall köra mej till Tydinge,vädret är ju ganska ok för tillfället.
Får ut och städa av nu när Linda och Livius skall komma,blir premiär för lilleman.
Synd det inte är pant på spritflaskor mer,hade kunnat gjort mej en bra krogrunda för dom.Men det är ju mest bag in box numera,även vodka,såg jag. Bra ide,trevligare och trampa på papper än glas.

Måste bara berätta att Livius har varit på BVC idag,gått upp till 3315 och växt till 52cm,blir säkert lika stor och vacker som sin far. Nu skall jag iväg,så om inte innan en trevlig Midsommar!  DAGENS VISDOMSORD

Bättre med sprit i glaset,än glas i spriten

EN TRIST SÖNDAG

Söndagar kan vara så j-la trista,helst när man sitter här och inte kan ta sej någonstans.Hade man nu bara varit bakfull,så kunde man ju skylla på det.Ibland blir man bara så trött på allt,och ändå skall  man ju inte klaga,ingen bryr sej ändå.
Därför är det så jäkla skönt med bloggen ,man kan skriva vad som helst,totalt utan mening för någon,(tyder kanske på någon okänd psykisk sjukdom?) vad vet jag. Har legat och tittat på world war II,mycket bra serie om en tid som inte får falla i glömska. Där har man en orsak till för att inte klaga,finns alltid någon som har det värre. Just nu har Livius det värre också,magknip,mamma har ätit kål,som tydligen går ut i mjölken.Han fiser som en hel karl,och det luktar som efter två.
Nu till något annat,midsommar närmar sej med all ångest och problem. Vem kommer,vem blir fullast,vem spyr, alla dessa frågor,jag ligger visserligen bra till för en av kategorierna. Hoppas vädret blir så vi kan sitta ute,allting mycket enklare då.  DAGENS VISDOMSORD   Glöm inte vem du är,det är så trist att bli påmind

ÄNNU MERA FUNDERINGAR

Hemma igen efter en dag på loppis.Inget av intresse,annars brukar man alltid hitta en bok ivarjefall. Fick iallafall en lång promenad.Och så mycket vackert det finns att titta på,och då mena jag inte bara blommor och byggnader. Leve sommaren ,den ger en man något att drömma tilbaka till.Lite varmare så blir alla sinnen  tillfredsställda.

Längtar verkligen efter att få köra ner till Holland,men det blir inte förrän den 17 juli,får försöka lugna mej tills dess.
Det blir som ett gift att köra omkring i husbilen,man ser och upplever allt på ett annat sett.
Skall bli spännande och se om det passar Livius att åka i husbilen,annars får dom bli hemma,så kör jag själv,men det skall säkert gå bra.Man får ju lära sej att samsas om utrymmet.

Ikväll är Svene Hedlund med Caddilackband på tydinge camping,hoppas man får en chans att ta sej dit. Trodde man skulle bli för gammal för,kvinnor,brännvin och rock and roll,men tack o lov inte ännu,fast idag går nog rocken först,sen brännvinet, och sen orkar man inte med kvinnor (eller det är kanske så att dom inte orkar med en annan?)
Om kvinnor kan man tala länge,men det gör man inte när dom hör på,för sin egen säkerhets skull.

Jag tror att i helvetet finns  både brännvinflaskor och kvinnor,men det är hål i flaskorna och inte i kvinnorna.
DAGENS VISDOMSORD          När du ser dej i spegeln,ser du den ende du inte kan vara utan

Ha det

allmänt

Hemma igen efter en regnig dag i tydinge. Skönt att komma hem till mina båda. Känns alltid välkommet att komma hem igen.Man behöver verkligen en stund för sig själv ibland,tror alla behöver det.Men jag är nog lite speciell,när jag är i husbilen,längtar jag hem,och när jag är hemma längtar jag till husbilen.Enligt Linda måste jag alltid ha något att längta efter,och det gör jag också hela tiden.Tror att man aldrig blir riktigt nöjd.

Fan vad  svenskarna är tråkiga på camping,ingen gemenskap alls,eller är det bara jag som tycker det?
Utom då brännvinet kommer på bordet,då är man ju både lång och vacker och älskar alla.
Annars värnar alla om sina tomtbitar,och fan nåde den som går över gränsen.
Tydingesjöns camping är annars trevlig på alla sett,med mycket aktiviteter,som MC träffar och Veteranbilsträffar.
Dansen skall vi inte bara prata om.Gjorde bort mej sist,dansa med en parrant dam och hon tyckte det var kvällens behållning,frågade var jag varit hela hennes liv.Jag svarade de första 20 åren var jag inte född,det kom rent spontant(om det nu kan räknas som ursäkt) och var inte menat som någon elakhet,men damen blev inte glad.
Så kan det gå i vår vardag. Får se om man vågar gå dit igen.         DAGENS VISDOMSORD

Bigami är förbjudet för att skydda mannen från två svärmödrar

MINA FUNDERINGAR

Även jag vill prova på att blogga. Är ju en chans att få prata av sig en massa.  Vill någon läsa är dom välkomna

Måste bara prata om hur det är att bli pappa vid 59:års ålder. Livrädd,hur skall det gå. När han är 15 år,är jag 74. Låter
förskräckligt .Allt som går genom huvudet,kan man följa honom till skolan,hämta honom,när han varit ute?
Utan att han skall skämmas för mej.
Samtidigt är det en väldig utmaning.Först trodde man inte att man skulle ha kärlek kvar för en liten till.Men det finns massor,tack och lov.Kan man göra annat än älska en liten baby?
Han är så liten endast 48cm lång,3150gram.Vågar knappt hålla honom.Men tänk allt kommer av sig själv.
Underbart!!

Nu skall jag lämna min familj i ett par dagar,och åka ut till min husbil på tydingesjöns camping,min egen oas.
Tänk att man kan bli så biten av att campa,måste vara zigenarblodet som kokar.Frihet under ansvar är ganska skönt.
Vädret rår man ju inte på,så får väl ta det som det är,om vi inte hade vädret att tala om,hade inte mycket blivit sagt.
 
Hoppas kunna skriva mer imorgon. Ha det väl!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0